24 uur lang Studio-RK voor het goede doel!!!

De 24 uurs marathon is ten einde. We bedanken iedereen voor hun bijdrage. We hebben regelmatig de vraag gekregen of we dit niet jaarlijks kunnen organiseren. We gaan dit zeker bespreken. Inmiddels is het bedrag overgemaakt aan stichting KiKa en zijn wij in afwachting van de bevestigende brief.

Opgehaald dmv donaties: €318,50 Studio-RK rond dit af naar €350

BRON:

Op 22 december vanaf 18:00 zal Studio-RK 24 uur lang te horen zijn bij De Veluwse Piraten. Zijn idee is om in deze 24 uur geld in te zamelen voor KiKa. Dit wil hij doen door middel van een kleine vergoeding te vragen voor de ingezonden verzoekjes of door uw donatie. Het totaal opgehaald bedrag zal dan overgemaakt worden aan KiKa. Uiteraard zullen wij de bevestiging op de website zetten zodat u kunt zien dat wij ook woord bij daad voegen.

Middels onderstaande Ideallink kunt u via internetbankieren veilig de betaling doen. Hierna vult u het formulier in waardoor u uw verzoekje kan indienen. Het ingevulde formulier en gedane betaling komen direct binnen in de Studio waardoor Studio-RK kan zien dat alles netjes is afgehandeld en zal uw verzoekje gedraaid worden. Elke uur zal deze pagina vernieuwd worden met hierop de tussenstand. Vanwege de AVG regelgeving zullen wij geen naamsvermeldingen doen. Het staat u vrij onder deze pagina te reageren.

Namens Studio-RK danken wij u voor uw bijdrage. Uiteraard was het voor Studio-RK niet mogelijk geweest zonder De Veluwse Piraten. Studio-RK dankt dan ook dit team welke hiervoor de mogelijkheid en toestemming heeft verleend.

Plaats een reactie