Wij van de Veluwse Piraten zijn altijd opzoek naar nieuw talent in ons midden. Hoe mooi is het om dit te doen in een team met collega’s die dezelfde passie delen en genieten van het Nederlandstalige lied!

Kan jij het niet laten om jou muziek en vlotte babbel te delen met de luisteraars en ben je opzoek naar een Team die dezelfde passie deelt? Dan heb jij op de juiste link geklikt en zoeken we jou!

Ben je een gedreven teamspeler en heb je een vlotte babbel, voldoende muziek in de database die lekker in het gehoor ligt of misschien wel echte piraten platen op vinyl? Kort gezegd voldoende muziek om de luisteraar te verblijden en de verzoekjes te kunnen draaien of een erg mooi alternatief te kunnen aanbieden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wanneer je contact met ons opneemt zullen we een aantal dingen aan je gaan vragen. Waar moet je dan aan ongeveer aan denken?

  • Hoeveel pc’s heb je?  Wij vragen en verwachten dat je er minimaal 2 hebt. Maar waarom?
    • 1 PC die we gebruiken voor de stream. Hiermee bedoelen wij dat deze het audiosignaal verwerkt en naar buiten brengt.
    • 1 PC die de zender voorziet van alle hits die jij op de harde schijf hebt staan.
  • Een degelijk mengtafel zonder dat de faders kraken. Dat de vinylplaten kraken hoort er natuurlijk wel bij.
  • Een goed verstaanbare microfoon zodat jou vlotte babbel goed overkomt op onze luisteraar.

Een kleine greep uit enkele vragen die we zullen stellen, maar wel de belangrijkste vragen. Maak je vooral daarover niet druk. Twijfel je of je kan voldoen aan onze vragen? Ook dan staat het altijd vrij om contact met ons op te nemen. Wij hebben voldoende technische kennis in huis om jou te helpen en er toch voor te zorgen dat je volmondig Ja kan beantwoorden.

Bij Twijfel neem altijd contact op met de Veluwse Piraten, wij staan er voor open om een iedereen te helpen!

Om in contact met ons te komen kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Met vriendelijke groeten
Team de Veluwse piraten