De Ketelbinkie en de Lady is als inval DJ te beluisteren bij De Veluwse Piraten…

Wat is je naam?
Jan
Wat is je DJ naam?
Ketelbinkie en de Lady
Woonplaats?
Rijssen (Geesteren blokhut nr3)
Wie ben je als persoon?
Wie ik ben als persoon is moeilijk uit te leggen. Probeer zeker niet de wereld te verbeteren maar probeer middels muziek het wel iets aangenamer te maken. Ben sinds 1998 getrouwd met de Lady Jeannette. In 2010 is onze dochter Yocé geboren. Ben zzp’er in de bouw. En wat voor hobby’s ik nog meer heb? Ik mag graag een hengeltje uitgooien en de visjes zelf roken. En samen zijn met vrienden voor een gezellige avond.
Hoe ben je begonnen met deze hobby?
Op 12 jarige leeftijd begonnen onder de naam Juliet Kilo op de 27 mc. Zo kwam ik al snel in aanraking met mensen die veel in het geheim deden 😉. Op 15 jarige leeftijd voor de eerste keer de heer Brouwer op bezoek gehad. Net voor mijn zestiede levensjaar ben ik begonnen op de binnenvaart. Daar heb ik nu mijn naam Ketelbinkie aan te danken .
Hoe ben je bij de veluwse piraten terecht gekomen?
Euh lang verhaal. Gekheid natuurlijk. Door te luisteren naar een dj die al een paar keer heeft proberen te (kijken) bij ons in de studio. Via hem (Gertjan) hoorde ik dat de zaterdagavond vrij was en ik op zoek was naar een station wat op die avond geen dj had
Wie is je favoriete artiest en/of wat is je favorieten nummer?
Mijn favoriete nummer op mijn zestiende (nu helaas op latere leeftijd een diepere betekenis gekregen) maar blijft voor mij toch de Melodia Zusjes met Kindergrafje
Wat kan de luisteraar in jouw programma verwachten?
Phuu euh wat kan de luisteraar van mij verwachten? Wij proberen elke week ons best te doen om een gevarieerd programma neer te zetten en proberen zeker niet elke week de zelfde platen te draaien (al valt dat soms niet mee aangaande de verzoekjes omdat regelmatig de zelfde muziek aangevraagd word) Verder hopen wij het bij jullie in de huiskamer gezellig te maken. Mocht er een nummer niet aanwezig zijn is dat zeker een uitdaging om het de zelfde avond nog te draaien anders gaan we zeker de volgende zaterdagavond het proberen te draaien.