Uiteraard is De Veluwse Piraten te beluisteren via de website. Dit kunt u doen door op de knop te klikken. Er zal zicht dan een popup venster openen indien u een pc/laptop gebruikt, en een nieuwe pagina wanneer u een smartphone/tablet gebruikt. De knop verwijst naar onze listen live pagina waarop de draaiende dj en player staat. https://www.develuwsepiraten.nl/live/

k ben JUKE. Non-stop muziekplaylists én radio voor ieder moment. Je kan mij installeren op je smartphone of tablet en ben te vinden als internetpagina. Download mij vanuit de playstore (android) of appstore (apple) door te zoeken naar “juke”. Wanneer je de app geïnstalleerd hebt kun je de app starten. Het is niet verplicht een account aan te maken, deze stap kan je dus overslaan. Om ons te vinden kun je gebruik maken van het zoek venster onderin het scherm en vul in “veluwsepiraten”. Vervolgens klik je op de tegel “de veluwsepiraten”. Je zal horen dat de radio aanspringt, je luistert nu mee naar onze radiozender.

Tune-in is 2002 uitgegroeid tot ’s wereld’s grootste audio streaming dienst. Tune-in is te integreren met google home. Ook Tune-in is te vinden in de playstore (android) of appstore (apple) door te zoeken naar “tunein”. Het is niet verplicht een account aan te maken, deze stap kan je dus overslaan. Om ons te vinden kun je gebruik maken van het zoek venster rechts bovenin het scherm en vul in “veluwsepiraten.nl”. Vervolgens klik je op de tegel “de veluwsepiraten”. Je zal horen dat de radio aanspringt, je luistert nu mee naar onze radiozender. Het komt echter voor dat je reclame hoort bij het openen van het radiostation. Dit is op te heffen door een account aan te maken. Lees hiervoor de rechten van tunein zelf!