In memoriam

Helaas is van ons heen gegaan een goede vriend en collega DJ Henri, De Zwarte Panter. Henri was altijd de man die zei waar het op stond en draaide nooit om zijn mening heen. Velen van ons kende Henri als vriend welke het mooiste uit zijn dag probeerde te halen. Helaas veel te vroeg is Henri op 41 jarige leeftijd van ons vertrokken in vrede. Henri, de jaren die wij als team met jou hebben mogen draaien, lol hebben mogen beleven maar soms ook wel eens “op zijn Henri’s hebben lopen voeteren” willen we je bedanken dat je onderdeel was van ons team. We zullen je missen, niet alleen op de maandagmiddagen maar vooral in ons midden. Namens het gehele team van de Veluwse piraten, familie/vrienden en kennissen gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte de komende tijd.

4 gedachten over “In memoriam”

 1. Ouders, vrienden en collega s…Van harte gecondoleerd met Henri! Heb menig plaatje bij hem aangevraagd. Wat zullen jullie hem missen. Heel veel sterkte komende tijd.
  Anneke Kalkman

  Beantwoorden
 2. Heb altijd met veel plezier naar hem geluisterd
  Helaas veel te vroeg gaat hij heen
  Heb mooie herrineringen aan hem met zijn grappen en grollen
  Namens mij wens ik de familie en de leden van dit station veel sterkte de komende tijd
  Afz de oude miamico uit epe

  Beantwoorden
 3. Vandaag is het maandag, Henri zon om 13.00 uur in de lucht gaan……..En dan zie ik zijn afbeelding met een kruis een 11.11.2023. Ik schrok, daar maak je geen grapje mee, dacht ik. Ik keek uit naar zijn uitzending. Hij was zo jong, ik vond hem erg leuk, ik zal zijn uitzendingen missen. Ik wil mijn oprechte deelneming betuigen aan zijn ouders, zijn familie, zijn vrienden en collega’s. Ik wens ze veel sterkte. Rust in vrede Henri. Bedankt voor de viele mooie uitzendingen.
  Farewell goede vriend.

  Beantwoorden
 4. Henri,

  Bedankt voor de verzoekjes die je altijd inwilligde, en de fijne muziek die je altijd draaide.
  Zo overwacht, en zo jong nog , we gaan je missen man. Familie en vrienden heel veel sterkte

  Beantwoorden

Plaats een reactie