De Radio Paloma is als inval DJ te beluisteren bij De Veluwse Piraten…

Wat is je naam?
Gertjan
Wat is je DJ naam?
Radio paloma
Woonplaats?
Ermelo
Wie ben je als persoon?
Een gigantische grappenmaker maar ik kan ook heel lief zijn hoor. Ben woonachtig in Ermelo en al jaren een muziekliefhebber. Echter, wel de plaatjes uit de oude doos wel te verstaan. Naast het maken van radio, heb ik een keyboard waar ik vele uurtjes mee weet door te brengen en ben ik vaak in de studio te vinden voor het creëren van audioproducties. Vrienden verbazen zich met enkele regelmaat wanneer ik weer eens met een imitatie stem een typetje weet te vertolken. Naast het imiteren en naspelen maak ik ook regelmatig zelf eens een nummer. Dit is echter nooit officieel uitgebracht. Wie weet ooit in de toekomst? De tijd zal het leren.
Hoe ben je begonnen met deze hobby?
Het maken van radioprogramma’s zit van jongs af aan al in mijn bloed. Als 9 jarig jongetje luisterde ik al naar de piraat als ik bij mijn opa en oma logeerde. In die tijd speelde ik ook graag radiootje. Met behulp van een cassette recorder en een draagbare cd-speler draaide ik de uren aan elkaar. Later kwamen daar logischerwijs een mengtafel en draaitafels aan te pas. Toen ik een jaar of 12 was kreeg ik mijn eerste zelfbouw Fm zender. Voor mij een hele happening want toen kon ik echt op de radio uitzenden. Dit deed ik dan ook met veel plezier. Het vermogen van de zender werd steeds hoger en de apparatuur steeds beter. Al met al heb ik dit zo’n 5 jaar mogen doen. Dit stopte toen ik op een gegeven ogenblik op mezelf ging wonen. Vervolgens heb ik een jaarlang voor een lokale zender in de buurt mijn radioactiviteiten mogen voortzetten. Destijds bestond het format voornamelijk uit het draaien van jaren 80/ 90 muziek. Tot op heden draai ik mijn plaatjes met veel plezier bij de Veluwsepiraten.nl. Stuur gerust een berichtje als ik live op zender ben.
Hoe ben je bij de veluwse piraten terecht gekomen?
In de tijd dat ik net begon met luisteren, leerde ik Roy “Miamigo” kennen. Wat begon met een simpel praatje via de app resulteerde uiteindelijk in een goede vriendschap. Het gebeurde dan ook regelmatig dat ik op de maandagavond samen met hem te horen was. Inmiddels heb ik mijn eigen studio en kan ik vanuit daar voor een ieder mijn hobby uitoefenen. De hobby die mij elke dag weer vrolijk maakt.
Wie is je favoriete artiest en/of wat is je favorieten nummer?
Tja, als ik echt zelf mag bepalen wat ik een mooi nummer vind, dan kies ik toch voor Lieve Melanie (eigen opname)
Wat kan de luisteraar in jouw programma verwachten?
De ouderwetse piraten muziek afgewisseld met jaren 80/90 en van nu.