De Studio-RK is als inval DJ te beluisteren bij De Veluwse Piraten…

Wat is je naam?
Richard
Wat is je DJ naam?
Studio-RK
Woonplaats?
Epe
Wie ben je als persoon?
Ben woonachtig in Epe. Ben getrouwd en heb een dochtertje. Ik ben werkzaam als medewerker IT. Naast plaatjes draaien heb ik een eigen bedrijf in Licht&Geluid.
Hoe ben je begonnen met deze hobby?
Als kleine jongen was ik altijd al bezig met muziek. De bandrecorder van mijn vader maakte heel wat uurtjes per dag. Na de bandrecorder kwam de platenspeler natuurlijk. Enkel jaren later begon ik een drive-in show waarmee ik toerde om op locatie de muzikale invulling te verzorgen. Inmiddels vele jaren later ben ik gestart als geluidstechnicus maar om mijn passie voor het draaien van plaatjes niet weg te stoppen breng ik ze graag ten gehore via de DVP.
Hoe ben je bij de veluwse piraten terecht gekomen?
Best wel grappig eigenlijk. Ik kreeg eens het verzoek om het geluid te leveren voor een weekend marathon van een piratenzender waar ook live artiesten zouden optreden. Hier ontmoete ik Roy (miamigo) en kwamen in gesprek over techniek. Na wat babbels en uren verder was het onderwerp techniek wel gebeurt en kwam het ter sprake of het mij leuk leek om te draaien op een internetradio. Dit was in 2018 en sindsdien heb ik me verbonden aan de DVP.
Wie is je favoriete artiest en/of wat is je favorieten nummer?
Baltimore – Tarzanboy
Wat kan de luisteraar in jouw programma verwachten?
Een programma waarin van alles kan gebeuren, ben immer chaotisch van mijzelf dus waarom dan niet in de uitzending. Waar we voor gaan is dat we muziek draaien voor jong en oud. Dit doen wij het aller liefste met de zwarte pannekoeken op 45 toertjes. Met een vlotte babbel en de nodige spraakversprekingen komen we de avond door.