• Origineel verzoekje…..

  Er zijn luisteraars die wel op een hele bijzondere manier hun verzoeknummertje aanvragen……. Zo hebben we luisteraar John die zijn verzoekje middels een foto instuurde. Raad jij middels onderstaande foto welk nummer hij heeft aangevraagd? Laat maar een reactie achter onder de foto……

 • Verschuivingen in het draaischema

  Vanwege het plots wegvallen van de Wielewaal op de zondagavond was er een gat ontstaan. Een ongewild stil moment welke wij graag weer gevuld zouden zien. Intern bleek onze Twister, welke op de dinsdagavond draait, deze stilte graag zou willen opvullen. Hierdoor ontstond echter een gat op de dinsdagavond. Binnen het team zijn nog 3 DJ’s welke geen vast programma hebben. 2 DJ’s, namelijk de Kleine grondwerker en de Studio-RK, hebben de handen in één geslagen en zullen om beurten de dinsdagavond gaan invullen. Per 1 februari zal het draaischema gehanteerd worden zoals vermeld op de website.

 • Een nieuwe DJ op de zaterdagmiddag

  DJ Wim heeft zich afgelopen week als nieuw team toegevoegd. Wim was op zoek naar een station welke nog een vrije plek had op de zaterdagmiddag en vond bij De Veluwsepiraten zijn plek. Na een goed eerste contact heeft Wim inmiddels zijn plekje op de zaterdag weten in te vullen. Ben jij benieuwd naar onze nieuw aanwinst, kijk dan op zijn profiel pagina en luister gezellig mee op de zaterdagmiddag.

 • In memoriam

  Helaas is ons zojuist het droeve bericht ontvangen dat Jan, de Wielewaal, ten gevolge van een hartstilstand van ons is heen gegaan. Jan was een man van weinig woorden maar de passie voor het maken van zijn radiouitzendingen straalde er iedere zondagavond weer vanaf. In onze muziek harten zal hij dan ook voor altijd voort blijven leven. Jan, bedankt voor alles wat je binnen ons team hebt gedaan. Namens het gehele team van de Veluwse piraten, gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte voor de nabestaanden.

 • Goed 2023 toegewenst namens de DVP