• Nieuwe DJ

  Inmiddels hebben we voor de donderdagavond een nieuwe DJ weten te strikken. Dennis, alias De Grote Beer, komt ons team versterken. Wil je meer weten over onze nieuwe DJ? Kijk bij ons team en klik op “De Grote Beer

 • 24 uur lang Studio-RK voor het goede doel!!!

  De 24 uurs marathon is ten einde. We bedanken iedereen voor hun bijdrage. We hebben regelmatig de vraag gekregen of we dit niet jaarlijks kunnen organiseren. We gaan dit zeker bespreken. Inmiddels is het bedrag overgemaakt aan stichting KiKa en zijn wij in afwachting van de bevestigende brief.

  Opgehaald dmv donaties: €318,50 Studio-RK rond dit af naar €350

  BRON:

  Op 22 december vanaf 18:00 zal Studio-RK 24 uur lang te horen zijn bij De Veluwse Piraten. Zijn idee is om in deze 24 uur geld in te zamelen voor KiKa. Dit wil hij doen door middel van een kleine vergoeding te vragen voor de ingezonden verzoekjes of door uw donatie. Het totaal opgehaald bedrag zal dan overgemaakt worden aan KiKa. Uiteraard zullen wij de bevestiging op de website zetten zodat u kunt zien dat wij ook woord bij daad voegen.

  Middels onderstaande Ideallink kunt u via internetbankieren veilig de betaling doen. Hierna vult u het formulier in waardoor u uw verzoekje kan indienen. Het ingevulde formulier en gedane betaling komen direct binnen in de Studio waardoor Studio-RK kan zien dat alles netjes is afgehandeld en zal uw verzoekje gedraaid worden. Elke uur zal deze pagina vernieuwd worden met hierop de tussenstand. Vanwege de AVG regelgeving zullen wij geen naamsvermeldingen doen. Het staat u vrij onder deze pagina te reageren.

  Namens Studio-RK danken wij u voor uw bijdrage. Uiteraard was het voor Studio-RK niet mogelijk geweest zonder De Veluwse Piraten. Studio-RK dankt dan ook dit team welke hiervoor de mogelijkheid en toestemming heeft verleend.

 • Nieuwe van Lytse Hille

  De allernieuwste van Lyste Hille “Kleine meid” welke sinds 01 december is uitgekomen is natuurlijk ook te horen bij de veluwse piraten.

  De historie van de Nederlandstalige Populaire Muziek kent door de jaren heen vele Populaire genres. Kwam in de jaren 80 de Nederpop om de hoek kijken, met acts zoals Doe Maar – Toontje Lager eva…….zo was het in de jaren 90 het de ietwat Schlagerachtige klanken van o.a Frans Bauer, Marianne Weber, de trends komen zo af en toe om de hoek kijken van jarenlang de Django Wagner Foxtrotjes tot en met de Reggaeton klanken van bijvoorbeeld John West. Een genre is altijd overeind gebleven, met soms grote Hits en aandacht en dan weer even niet, maar altijd blijven klinken in de huiskamers van de liefhebbers van het echte pure Volkse genre, dat bijna een stukje Nederlands Muzikaal Cultuurgoed is. Hierbij denkend aan de Zangeres zonder Naam, maar ook Johnny Jordaan of bijvoorbeeld de Four Tak. Liedjes en klanken puur en oprecht voorzien van Teksten uit het leven gegrepen. De aandacht hiervoor is ook altijd terug te verwijzen naar de Piraten Stations die juist dit genre heeft behouden en omarmt, waardoor het niet uitgestorven is……….wat een geluk.

  Dit wetende en de liefde voor dit genre en doelgroep heeft er toe geleid dat Lytse Hille met zijn producers en schrijvers Emile Hartkamp & Norus Padidar de studio zijn ingegaan om dit sentiment te vertalen naar een liedje, dat direct omschreven zou kunnen en mogen worden als ’n Piraten Hit, waar niemand zich eigenlijk voor zou moeten en mogen schamen alleen al vanwege de oprechtheid en het zichzelf herkennen van vele vele liefhebbers van de Nederlandstalige Muziek. Wat een fantastische nieuwe single van LYTSE HILLE met de titel ‘KLEINE MEID”, waarin ouwe tijden in het jaar 2020 nieuw leven wordt ingeblazen.

 • Nieuwe van Burdy

  De allernieuwste van Burdy “m’n vriend” welke sinds 31 oktober is uitgekomen is natuurlijk ook te horen bij de veluwse piraten.

  Burdy, de sympathieke zanger uit het Groninger land heeft al vele hitsingles, albums en zelfs DVD’s op zijn naam staan. Al vele jaren geen onbekende voor zowel dialectmuziek als Nederlandstalig. Samen met topproducer Martin Sterken is hij opnieuw in de studio gedoken om onder de bezielende leiding van Martin en gitarist/arrangeur Jan de Vrieze zijn nieuwe single “M’n vriend” op te nemen. Een lied dat recht uit het hart gezongen is en qua tekst vele mensen aan zal spreken. Het verrassende aan deze song is dat het zeer symfonisch op is gebouwd en Burdy (die in het dagelijks leven Bert Schaap heet) van een hele andere kant laat horen…een kant die gehoord mag worden! Bij “M’n Vriend” is ook een videoclip gemaakt door Startiesten.nl onder regie van Jan de Vrieze.

 • Artiest van de maand

  Heeft u hem al gespot? Hier is weer terug van weggeweest. Het item artiest van de maand. Klik gauw op de artiest van de maand voor meer informatie…..