• In memoriam

  Helaas is van ons heen gegaan een goede vriend en collega DJ Henri, De Zwarte Panter. Henri was altijd de man die zei waar het op stond en draaide nooit om zijn mening heen. Velen van ons kende Henri als vriend welke het mooiste uit zijn dag probeerde te halen. Helaas veel te vroeg is Henri op 41 jarige leeftijd van ons vertrokken in vrede. Henri, de jaren die wij als team met jou hebben mogen draaien, lol hebben mogen beleven maar soms ook wel eens “op zijn Henri’s hebben lopen voeteren” willen we je bedanken dat je onderdeel was van ons team. We zullen je missen, niet alleen op de maandagmiddagen maar vooral in ons midden. Namens het gehele team van de Veluwse piraten, familie/vrienden en kennissen gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte de komende tijd.

 • De Beer is los……

  Dennis onze Grote Beer gaat verhuizen. Gelukkig blijft zijn muziek bij De Veluwse Piraten te horen maar niet meer op de donderdag maar op de zondagavond. Hierdoor hebben we de zondag weer compleet. Dit betekent dat wij op de donderdagavond weer een plekje vrij hebben. Iets voor jou? neem dan contact met ons op!

 • Origineel verzoekje…..

  Er zijn luisteraars die wel op een hele bijzondere manier hun verzoeknummertje aanvragen……. Zo hebben we luisteraar John die zijn verzoekje middels een foto instuurde. Raad jij middels onderstaande foto welk nummer hij heeft aangevraagd? Laat maar een reactie achter onder de foto……

 • Een nieuwe DJ op de zaterdagmiddag

  DJ Wim heeft zich afgelopen week als nieuw team toegevoegd. Wim was op zoek naar een station welke nog een vrije plek had op de zaterdagmiddag en vond bij De Veluwsepiraten zijn plek. Na een goed eerste contact heeft Wim inmiddels zijn plekje op de zaterdag weten in te vullen. Ben jij benieuwd naar onze nieuw aanwinst, kijk dan op zijn profiel pagina en luister gezellig mee op de zaterdagmiddag.

 • In memoriam

  Helaas is ons zojuist het droeve bericht ontvangen dat Jan, de Wielewaal, ten gevolge van een hartstilstand van ons is heen gegaan. Jan was een man van weinig woorden maar de passie voor het maken van zijn radiouitzendingen straalde er iedere zondagavond weer vanaf. In onze muziek harten zal hij dan ook voor altijd voort blijven leven. Jan, bedankt voor alles wat je binnen ons team hebt gedaan. Namens het gehele team van de Veluwse piraten, gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte voor de nabestaanden.